24LINE.NET

Stiri de ultima ora din tara cat si din afara.


PSD, paralizat complet după respingerea Rovanei Plumb în comisia JURI. Liderii sperau că este o exagerare de presă

Inquam Photos / George Calin

Liderii PSD au fost incapabili să aibă reacție la respingerea Rovanei Plumb de către Comisia JURI a Parlamentului European, pe motiv de conflict de interese. Surse din conducerea partidului au declarat pentru Digi24.ro că toată conducerea este paralizată de cele întâmplate la Bruxelles. 

Liderii PSD au sperat că ar fi vorba despre o exagerare a presei și că nu este vorba despre un vot de respingere a candidaturii Rovanei Plumb la postul de comisar european, că aceasta ar putea încă să meargă la audierile din 2 octombrie în Comisia ENVI. Așa au fost și informați de staff-ul de la Bruxelles care funcționează pe lângă grupul PSD din Parlamentul European. Ulterior li s-a comunicat însă că Rovana Plumb va trebui să fie retrasă ca propunere din partea României, au explicat sursele citate. 

Digi24.ro l-a întrebat pe secretarul general al PSD, Mihai Fifor, care este strategia partidului în acest punct, însă acesta nu a dorit să răspundă. 

În timp ce partidul aștepta un semna de la conducere, în condițiile în care respingerea Rovanei Plumb a picat pe fondul semnăturilor venite din interiorul PSD pentru moțiunea de cenzură și a șanselor foarte mari de a fi demis Guvernul în 7 octombrie, Viorica Dăncilă posta pe pagina de Facebook fotografii din SUA, de la întâlnirea Internaționalei Socialiste. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poate te intereseaza