Găseşte punctele de vânzare paysafecard din apropiere

paysafecard se găseşte la +650 000 de puncte de vânzare din întreaga lume. Printre acestea sunt, de ex. supermagazinele, chioşcurile şi benzinăriile. Introduceţi codul poştal sau adresa la funcţia de căutare a punctelor de vânzare – vor fi afişaţi imediat toţi comercianţii paysafecard din apropiere. Ca alternativă, Indexul comercianţilor vă oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai importante puncte de vânzare din ţară.

Nu am putut stabili locația dumneavoastră

Pentru a utiliza această funcție trebuie să partajați locația dumneavoastră

Vânzătorul nu ştie de paysafecard? Nicio problemă!

Dacă se întâmplă vreodată să fie necesar, pentru a primi paysafecard rapid şi simplu arătaţi vânzătorului instrucţiunile noastre de vânzare.

Spre Ajutor la cumpărare

Întotdeauna în siguranţă

paysafecard înseamnă siguranţă absolută. Aici puteţi găsi informaţii utile cu privire la folosirea paysafecard în siguranţă, precum şi sfaturi pentru protejarea împotriva criminalităţii cibernetice.

Copyright © paysafecard.com Wertkarten GmbH. Toate drepturile rezervate. Firma Prepaid Services Company Limited este autorizată să emită monedă electronică şi instrumente de plată de către Financial Conduct Authority (FCA) din Regatul Unit, în conformitate cu The Electronic Money Regulations 2011 (număr de înregistrare 900021). paysafecard este marcă înregistrată a paysafecard.com Wertkarten GmbH.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *