O vloggeriță celebră în China a fost demascată de proprietarul apartamentului unde aceasta locuia. Proprietarul a publicat o filmare cu locuința ei murdară, care contrasta cu stilul de viața prezentat de aceasta pe rețelele sociale.

Lisa Li – o vloggeriță cu mai mult de un milion de urmăritori online – publica fotografii cu excursiile, petrecerile și restaurantele luxoase pe care le vizita, potrivit BBC.

Recent, ea a devenit însă cunoscută pentru alt motiv. Chen, proprietara apartamenului unde aceasta locuia, a decis să publice un videoclip cu modul cum arată apartamentul ei, după ce aceasta nu i-a mai răspuns la telefon de câteva zile.

În imagini era prezentat gunoiul din casa tinerei, mâncare stricată și excremente de câine. Chen spune că a vorbit și cu o firmă specializată să vină să curețe apartamentului, însă aceasta refuzat.

După ce videoclipul a devenit viral, Lisa Li i-a cerut scuze personal proprietarei pentru mizerie și a făcut curățenie. Imaginile cu vloggerița care curăța apartamentul au devenit apoi virale pe internet.

Lisa Li a argumentat mizeria, spunând că a fost internată în spital și a călătorit cu munca, astfel că nu stat foarte mult pe acasă pentru a apuca să facă ordine.

Fanii tinerei au fost revoltați și mulți au încetat să o mai urmărească pe rețelele sociale, numind-o „falsă”. Mulți dintre fani spun că nu au încredere că este sinceră.


Disclaimer

All articles, images, logos, videos and trademarks used in this website are property of their respective owners. Comments are property of their respective posters.

All data and information provided on this website is for informational purposes only. 24Line makes no representations as to accuracy, completeness, currentness, suitability, or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, omissions, or delays in this information or any losses, injuries, or damages arising from its display or use. All information is provided on an as-is basis.

If you would like to read our privacy policy please click here. The information in this web site is subject to change without any notice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *