Lars Ulrich, surprins de Ion Ţiriac. Toboşarul de la Metallica a filmat la aeroport hangarul companiei lui Ţiriac

James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett şi Robert Trujillo, componenţii celebrei trupe rock Metallica, au concertat la Bucureşti, pe Arena Naţională, miercuri seară, iar în aceeaşi noapte au plecat spre Viena. Sâmbătă, ei vor cânta pe arena Ernst Happel din capitala Austriei, arenă cu 50.000 locuri.

Aflaţi pe aeroportul din Bucureşti, toboşarul Lars Ulrich a descoperit cu surprindere că Ion Ţiriac, cel mai bogat român, are propria compania aviatică.

Aflat pe aeroportul Otopeni înainte să plece spre Viena, Ulrich a făcut o postare pe contul său de Instastory, un video în care mulţumeşte publicului de pe Arena Naţională, dar în care remarcă şi la ce nivel a ajuns Ion Ţiriac.

Mulţumim Bucureşti pentru o seară de rock nebună! Suntem aici, la aeroport, acum. Vedeţi ce scrie acolo? Ţiriac Air. Este o nebunie pentru că atunci când eram copil şi jucam tenis, el era un jucător de tenis. Şi juca cu tatăl meu.

Şi era antrenorul jucătorului meu favorit din anii ’70, Guillermo Vilas. Acum are numele deasupra unui hangar de avioane. Air Țiriac, cât de tare e asta! București, te iubim, o să ne vedem în curând!” , a postat Lars Ulrich, născut în Danemarca.

Torben Ulrich, tatăl lui Lars, a fost jucător profesionist de tenis. S-a aflat la un moment dat între primii 100 de jucători în clasamentul ATP. În octombrie 1973 a ajuns până pe locul 96. Născut în 1928, Torben Ulrich a ajuns în patru rânduri în optimi de finală: ’53, ’56, ’64 şi ’68.

  • Legendara trupă s-a întors în faţa fanilor români în componența James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas) într-un recital deschis de trupele Ghost şi Bokassa. Este a patra prezență a trupei Metallica în România după spectacolele susținute în 1999, pe stadionul Lia Manoliu, 2008, pe stadionul Cotroceni și în 2010, la Romexpo, în cadrul Sonisphere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *