O familie de romi din cartierul Obreja din Târgu-Jiu a fost amendată de polițiști, marți seara, pentru tulburarea liniștii publice, după ce a organizat o nuntă într-o curte și a dat muzica tare.

Polițiștii au fost sesizați de doi vecini, deranjați de muzica dată prea tare. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și inițial le-au cerut petrecăreților să dea muzica mai încet, dar pentru că aceștia nu s-au conformat polițiștii au revenit și i-au amendat pe organizatori pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Încă de la ora 18.00, polițiștii le-au pus în vedere să dea muzica că mai încet. În jurul orei 20.30 le-a fost aplicată o sancțiune de 1.500 de lei, în baza Legii 61/1991 privind asigurarea ordinii și liniștii publice și le-a fost pus din nou în vedere să nu mai difuzeze muzică tare. În cazul în care nu se conformează vor fi luate măsurile pe care legea le prevede, din nou”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit Mediafax.

Surse locale susțin că nunta a fost organizată de o familie de romi, într-o curte din cartierul Obreja.Disclaimer

All articles, images, logos, videos and trademarks used in this website are property of their respective owners. Comments are property of their respective posters.

All data and information provided on this website is for informational purposes only. 24Line makes no representations as to accuracy, completeness, currentness, suitability, or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, omissions, or delays in this information or any losses, injuries, or damages arising from its display or use. All information is provided on an as-is basis.

If you would like to read our privacy policy please click here. The information in this web site is subject to change without any notice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *