24LINE.NET

Stiri de ultima ora din tara cat si din afara.


Reacția Metrorex la informația că trenurile ar putea circula doar dimineața

Metrorex a dat un comunicat de presă în care anunță că „serviciile de mentenanță nu vor fi întrerupte, iar circulația trenurilor de metrou nu va fi afectată”.

Precizările vin după afirmațiile directorului general al Alstom Transport România care a declarat că din cauza datoriilor mari acumulate față de compania pe care o conduce, circulația metroului s-ar putea reduce la o treime. „Fie va circula un tren din trei, fie va fi program doar o treime din timp”, a spus Gabriel Stanciu, directorul general al Alstom Transport România.

Metrorex: „Referitor la informatiile difuzate in presa legate de intreruperea serviciilor de mentenanta asigurate de Alstom trenurilor de metrou, Metrorex face urmatoarele precizari:

Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a avut discutii cu directorul general al Alstom, Gabriel Stanciu si au concluzionat ca serviciile nu se vor suspenda incepand de luni, asa cum apare in presa, urmand ca impreuna sa identifice solutiii pentru rezolvarea acestei situatii.

Totodata, reprezentantii celor doua institutii au stabilit ca plata primei transe, de 25 milioane lei sa se faca in perioada imediat urmatoare, urmand ca diferenta sa se plateasca esalonat pana la sfarsitul anului.

In sensul celor precizate asiguram publicul calator ca serviciile de mentananta nu vor fi intrerupte, iar circulatia trenurilor de metrou nu va fi afectata”.

Editor web: Liviu Cojan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poate te intereseaza